Nya möjligheter med AR (Augmented Reality)

Är AR något för din dig och ditt företag? Välkommen till ett frukostseminarium där vi berättar hur man skapar engagerade upplevelser genom Augmented Reality, och vad som krävs. Vad är AR och hur kan det hjälpa just din verksamhet? Allt detta får du svar på under vårt morgonseminarium den 14 september på hotel MJ’s i Malmö.

AGENDA 14 september

08.15-8.30   Kaffe och något gott, registrering

08.30-8.50   Introduktion till Augemented Reality

Vad är AR, och hur använder man det som en del i sin marknadsstrategi? Vi tittar på teknologier, funktionalitet och känslor, vad fungerar och varför?

08.50-9.10 Live exempel på Augmented Reality

Vi tittar på hur AR används i marknadsföringssammanhang, samt hur man kan använda teknologin för att stärka sitt varumärke. Samt berättar vi om vilka konkreta fördelar AR har, och hur man skapar engagemang och coola interaktiva upplevelser.

09.10-09.30 Kort kreativ idé-session och tid för frågor

Hur kan AR ingå i er eget varumärke/marknadsföring?

 

Välkommen till en inspirerande morgon, som ger dig mer kunskap om AR i din marknadsföring

  • Vi berättar om hur du med hjälp av AR skapar unikt engagemang för nuvarande och potentiella kunder.
  • Hur du via Storytelling och AR förstärker ditt varumärke.

Vi berättar även om den senaste utvecklingen inom AR, VR och XR, och du får med dig tips och idéer på hur just din verksamhet kan ha för nytta av AR.

Seminariet är kostnadsfritt.

Avseende Covid-19 så följer vi de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten rekommenderar, Det kommer att finnas gott om plats för att hålla avstånd. För dig som hellre vill att vi ringer upp eller bokar ett videomöte för att berätta mer om AR, hör gärna av dig direkt till Sanja Krantz via telefon 073 205 14 03 eller via e-post sanja.krantz@purplescout.se

Anmäl dig här

10 + 1 =

Pin It on Pinterest