Fullstack utveckling

Vad menar vi med fullstack och vilka kompetenser besitter vi?

 

Våra konsulter är mycket skickliga på programmering på allt från databaser till apputveckling. Vi erbjuder allt från enstaka timmar programmering till outsourcade team. Idag har vi partners i både Rumänien, Bulgarien, Vietnam och Italien.

Vi kan de flesta databaser såsom Oracle, MySQL, MSSQL, Postgres, MongoDB, DynamoDB med flera. Purple Scout har även kompetens inom överliggande lager där man ofta pratar applikationsservrar som t.ex. Apache, Tomcat, Turbine, Torque och JBoss för att nämna några.

När det kommer till programmering är vårt starkaste kort Java. Men flera av våra kunder jobbar med .NET och här på webben kan du läsa om flera kundcase som innehåller stora delar .NET. – men vi är starkare på Java, JavaScript och Open Source-lösningar.

Här på Purple Scout har vi en designgrupp och vi har egna UX-designers som också kan programmera. Med tanke på att vi också erbjuder app- och webbutveckling tycker vi att vi kan kalla oss för fullstack på riktigt. Vi gör appar i Android Java, Objective-C, React Native, Xamarin och Appcelerator för att lista några. Vi bygger interaktiva portaler i PHP, JavaScript (React.js och AngularJS som exempel).

Vi kan möta alla prisnivåer och specialistnivåer men våra duktiga konsulter är eftertraktade så det är inte alltid exakt rätt person är ledig. När det händer brukar vi föreslå en kombination av en duktig konsult som får stöd från någon av våra gurus. Vår ambition är nämligen att ha två gurus inom varje specialistområde och att inte ha dem fullbelagda.

 

Purple Scouts ledord är öppenhet och ärlighet, om du undrar över något som du inte hittar svaren på här, fråga oss! Vi svarar nämligen inte alltid ”Det kan vi!” som många av våra konkurrenter gör, men om vi svarar ”Det kan vi!”, då kan vi det på riktigt.

Pin It on Pinterest