E-commerce är mer än bara en varukorg

Purple Scout förstår och har den rätta erfarenheten för ditt e-commerce-projekt. Vi har sedan 2012 arbetat med e-handelslösningar och har en gedigen kunskap inom området. Vi hjälper våra kunder bygga eller optimera hela e-handelssystem, eller delar utav dem. Det spelar ingen roll var du är i din resa – vi levererar det du behöver hjälp med.

Smarta lösningar – hela vägen

På Purple Scout ger vi alltid det där Lila extra, vi är vana vid att göra rätt prioriteringar och få igång de funktioner och verktyg som vi vet är bäst. Det är aldrig ont om idéer hos våra kunder, det handlar snarare om att få igång en trygg och stabil lösning som kan öka omsättningen och förbättra resan. Vi optimerar, effektiviserar och ser till att ni kan växa tryggt och säkert i er miljö.

Tid för analys och optimering

Efter en genomlysning av er miljö och era flöden har vi stenkoll på vad som blir nästa steg. Har du för många verktyg i din verktygslåda? Kanske har du två system som gör samma sak? En del bygger upp en “teknisk skuld”  och här kan vi hjälpa till och se till att man bara använder de system som behövs och optimera integrationerna mellan dessa. Våra datacrunch-gurus kan med din befintliga data göra underverk för din resa in i framtiden. Fast utan en DeLorian.

Kompetenscentrum

Behöver ni en partner att luta er emot som rådgivare i era lösningar? Våra ruskigt duktiga experter leder er genom analys, beslut och digitala processer. Det är inte bara våra utvecklare som är vassa på e-commerce, våra projektledare och säljare har lång bakgrund och erfarenhet i branschen. Med ett så galet kompetent team så är startsträckan kort – vi är vana vid att arbeta i nya team och blir snabbt en i laget.

Utveckla för

Bättre kundupplevelser

Oavsett var ni är på er resa så hjälper vi er. För en start-up kan det handla om att bygga ett system och processer från grunden medan ett etablerat företag kan behöva ett stadigt bollplank att studsa tankar med.

Att lyckas med e-handel idag är inte självklart. Nyckeln är att kunna förstå hur kopplingar fungerar, vad som är bäst i varje given tidpunkt och att kunna optimera systemet. Det kan vara allt från hur man hanterar sina kunder i CRM systemet till hur logistiksystemet tar emot kundordrar.

Genom vårt kompetenscentrum får du tillgång till ett helt smörgåsbord av kunskap. Vi är lite som löjrom för e-handel som dill är för dillchips – helt nödvändigt. E-commerce-teamet pysslar med detta dagligen sedan länge och är vana vid att hantera enormt stora transaktionsvolymer, många olika handelsplattformar, affärssystem och självklart har de superkoll på de senaste teknikerna.

 

Sömlös handel

Vi hjälper dig över tröskeln

Man har i branschen pratat om sömlös handel sedan 2013, men det är många som inte har kommit i hamn. Ta steget över tröskeln och kontakta oss för att få hjälp med din nya ny e-handelslösning. Vi kan hjälpa till hela vägen från ax till limpa inklusive faktisk drift. Eller behöver du kanske optimera ditt system eller bara få goda råd.

Tillsammans kan vi ta nästa steg till en lösning som är skalbar, kostnadseffektiv och användarvänlig och helt enkelt bäst.

Inte bara fluff och ludd

Vår arbetsmetod är väl beprövad

För att bygga en riktigt bra e-handelslösning, oavsett hur enkel eller komplex den är, bör man ha en genomtänkt plan och vision om vad nästa steg är, och därefter kan man ta lösningen vidare enligt Best Practise.

Genomgång

Planering

Genomförande

Vidareutveckling

Utveckling av er plattform

Vi brinner för att utveckla och optimera lösningar inom e-commerce. Vi stannar inte vid integrationer av system eller optimering av processer, utan vi hjälper dig stå tryggt redo inför nästa steg. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Det är mig ni ska prata med om ni vill diskutera vidare hur vi på Purple Scout kan hjälpa er bäst med att utveckla eller lyfta er e-handelslösning till nya höjder. Fyll i  formuläret här på sidan eller maila mig direkt på ecommerce@purplescout.se

Helena Bragée

Skicka oss ett litet meddel­ande

13 + 3 =

Pin It on Pinterest