Big Data

Data är otvetydigt valutan i vår digitala värld och vi på Purple Scout vet att du som företagare brottas med att hitta sätt att bättre utnyttja er data

 

Den som hittar sätt att dra fördel av all sin data blir både konkurrenskraftig och har möjlighet att utvecklas i helt nya riktningar. Men det kräver kompetens, kunnighet och flexibilitet.

På Purple Scout har vi team med stor erfarenhet av att jobba i långsiktiga Big Data-projekt. Vi arbetar alltid agilt och nära våra kunder med dataanalys. Purple Scouts arbetssätt präglas av frekventa leveranser i små inkrement. Det leder till minskad risk i projekten, korta feedbackloopar och omedelbar affärsnytta. Vi har sparat våra kunder mycket pengar och många bekymmer.

 

Business Intelligence, datadrivna beslut och beslutsstöd var termer man tidigare associerade med stora företag

 

Molntjänster har gjort det lätt att komma igång med dataanalys, det behövs inte längre stora investeringar i hårdvara och licenser för mjukvara. Med några knapptryckningar får du som företag tillgång till samma verktyg som internetjättarna använder och du betalar bara för den kapacitet du behöver.

Big Data kommer fortsätta att växa. Internet of Things (IoT), mobiltelefoner, sociala medier och ren affärsdata driver på utvecklingen mot större datamängder. Låt oss på Purple bli er partner, vi hjälper er att utnyttja den fulla potentialen som finns i er data.

 

Pin It on Pinterest