#världens­bästa
arbets­givare

De här lila nyanserna söker vi just nu

Känner du dig lila men hittar ingen annons nedan som riktigt passar dig? Då tycker vi att du ska kontakta oss på gemigettjobb@purplescout.se eller så skickar du omedelbums in ditt CV här längst ned och skriver något oemotståndligt bra om dig själv. Vi hörs.

Tjänster i Malmö

Erfaren utvecklare

…med passion för Embedded Linux

Är du en fena på att programmera i C och/eller C++ i inbyggda miljöer?
 
Perfekt! Purple Scout letar nämligen efter en riktigt erfaren utvecklare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och nörda ner sig i lite när det behövs.
 
Du som ska axla den här manteln behöver även känna dig bekväm med att jobba med testdriven utveckling i C/C++, Embedded Linux, GIT och Gerrit. Känner du att timing och anrop mot olika RTOS är din grej då är du rätt för rollen.
 
Purple Scout är en AWS select partner så vill/kan/önskar du att fördjupa dig i deras inbyggda stack passar det oss mer än bra. AWS IoT Core eller AWS IoT Greengrass är ett såklart plus, men absolut inget måste.
 
Vi tänker att du precis som alla andra purplare är:
 • Specialist på att lösa problem med kod
 • Gillar när Wifi inte funkar och man måste ner och gräva i Linux drivrutiner
 • Vill ha kul på jobbet
 • Älskar lila
 • Trivs med att arbeta tillsammans med kollegor
Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång.
Detta uppdrag innebär arbete i Malmö med start omgående.

 

För frågor och glada utrop kontakta vår Malmöchef Helena Bendz på: +46 703 00 93 94 eller helena.bendz@purplescout.se

Erfaren Javautvecklare

Det råkar inte vara så att du tycker att Java är en riktig pulshöjare? Eller att när någon pratar om våren så nickar du instämmande och säger något drömskt om Spring?

I så fall behöver du och Purple Scout presenteras för varandra.

Vi letar nämligen alltid och  jämt efter drivna Javautvecklare med minst 5 års erfarenhet.

Det är toppen om du har koll på alla eller de flesta av följande tekniker:

 • Modern Version av Java
 • Spring (Spring Boot)
 • Microservices
 • Docker
 • SQL
 • NoSQL
 • REST API

Sen gillar vi om du även kan agera Dev.Ops och är duktig på exempelvis Kubernetes.

Har du erfarenhet av molnlösningar och helst  AWS, ja då har du allt vi och våra kunder vill ha.

Vi lovar dyrt och heligt att vi kommer att hitta ett uppdrag som är som klippt och skuret för just dig. Ett uppdrag där du kan utvecklas och bli bättre för varje dag, samtidigt som du har kul på jobbet.Det är nämligen ett av våra ledord.

Du kommer att få jobba med kunniga engagerade kollegor i ett agilt team som ser till att kunden får de bästa lösningarna. Ta chansen att jobba på en fantastisk arbetsplats som verkligen satsar på sina anställda samtidigt som du får möjligheten att bredda ditt CV.

Vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – gillar att dela med dig av din kunskap och bjuda på dig själv. Att vara konsult på Purple Scouts Malmökontor innebär arbete antingen i centrala Malmö eller dess nära omnejd. Du behöver inte prata flytande skånska men svenska i tal och skrift är ett krav.

Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång

För frågor och glada utrop kontaktar du vår Malmöchef Helena Bendz, via e-post eller mobil +46 703 00 93 94

Fullstack Javascriptutvecklare

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av utveckling i Javascript, CSS och HTML. Du har full koll på hur man bäst bygger en webbtjänst,  backend och frontend, och du har inga problem med att sitta på två eller fler stolar samtidigt.

Det vore förträffligt om du är superduktig på allt, eller i alla fall nästan allt av följande;

 • Node
 • React (gärna React med Hooks)
 • Typescript
 • Redux
 • Context
 • GraphQL
 • Docker
 • Progressive Web Apps (PWA)
 • RxJS

Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med designsystem och verktyg som t.ex. Storybook, har du även erfarenhet av molnlösningar och helst  AWS, ja, då har du allt vi och våra kunder vill ha.

Du kommer att få jobba med kunniga, engagerade kollegor i ett agilt team som ser till att kunden får de bästa lösningarna. Ta chansen att jobba på en fantastisk arbetsplats som verkligen tar hand om och satsar på sina anställda, samtidigt som du får möjligheten att bredda ditt CV.

Vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – gillar att dela med dig av din kunskap och bjuda på dig själv. Att vara konsult på Purple Scouts Malmökontor innebär arbete antingen i centrala Malmö eller dess nära omnejd. Du behöver inte prata flytande skånska men svenska i tal och skrift är ett krav.

Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång

För frågor och glada utrop kontaktar du vår Malmöchef Helena Bendz, via e-post eller mobil +46 703 00 93 94

Senior AWS Cloud Architects

Purple Scout is looking for Senior AWS Cloud Architects to strengthen and grow our great AWS team in Malmö.

In the role as a Senior AWS Cloud Architect you will be part of various customer- and in-house projects. Anything ranging from migrations and audits to infrastructure and new development and builds. We expect you to know, or want to learn more, of skills like Linux, Python, DynamoDB, Terraform, AWS CDK, Bash and AWS services in general among other things. The skills you don’t have – we can help you obtain, as long as you’re curious and eager to learn. We guess you love containers as much as you love delivering excellent customer value and that testing out that new feature released yesterday gets you going like nothing else.

You don’t have to be a full-blown cloud evangelist with every single certification out there, but we believe you want to get there, and we want to help you get there – if you help us grow our team.

Already AWS Certified? That’s great! You will also play an integral role in customer case evaluations and sales, and as such you will also focus on customer service and hold that true Customer First mentality.

We do not work with the largest corporations in the world, thus we do not run year-long migration projects. We do however run more challenging, shorter and more fun project much closer to the customer.

Now that all that is told – get in touch with us and find out what a hilarious bunch of people we are. We are not the general mill of cloud consultants. We’re way more fun – we promise.

Get in touch with our Head of Malmoe office, Helena Bendz, via e-mail or phone +46 703 00 93 94.

Tjänster i Växjö

Briljanta systemutvecklare till Purple Scout!

Purple Scout är specialister inom programmering och problemlösning. Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens, AR/VR och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat AWS-team igång.

Vem är du och vad kommer du syssla med om dagarna? Vi söker efter dig som andas, äter, pratar, ja till och med drömmer om programmering och systemutveckling. Är du en hejare på att hitta nya lösningar och arbeta proaktivt, då är denna tjänsten något för dig. Vi ser helst att du har någon form av IT-utbildning med dig i bagaget, men framför allt så har du några års arbetslivserfarenhet med att arbeta som systemutvecklare, och vi ser gärna att du bidrar med kompetensspridning inom gruppen.Har du dessutom koll på AWS, AR/VR, IoT, Big Data, DevOps, AI eller något annat spännande kommer vi att göra vågen!

Vi söker nu främst efter Seniora programmerare, men kan även tänka oss att satsa på någon som är lite mer junior så länge som du brinner för programmering. 

Vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor. Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav, då större delen av Purple Scouts kunder har koncernspråk svenska.

Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång.

För frågor och glada tillrop ring Pierre Olsson Kruse, Konsultchef, på 0709 49 95 07, eller kontakta Pierre via e-post; pierre.olsson.kruse@purplescout.se

Detta uppdrag innebär arbete i Växjö.

Tjänster i Göteborg

Briljant och erfaren Java eller .NET-utvecklare

Hos oss jobbar fantastiska utvecklare som kan och vill trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, AR och VR, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat AWS-team igång.

Vem är du och vad kommer du syssla med om dagarna? Vi söker efter dig som andas, äter, pratar, ja till och med drömmer om antingen Java eller .NET. Är du en hejare på att hitta nya lösningar och arbeta proaktivt? Då är denna tjänst absolut något för dig.

I det här uppdraget kommer du att få arbeta med många olika tekniker, så som det är för de flesta Java eller dotnettare. Du bör ha koll på merparten och vara vass på några utav dessa tekniker: JavaEE .NET Core, C#, MS SQL, Git, .NET Standard, ASP.net, Angular, React, Vue, Linux, Azure, Microservices, AWS, Google Cloud, Team Foundations Server, Agile och Scrum.

Du har flera års arbetslivserfarenhet med att arbeta som systemutvecklare inom .NET. eller Java, har du dessutom jobbat med affärssystem såsom Navision, Dynamics, SAP och IFS är detta meriterande. Erfarenhet från arbete inom bank är värt en extra stjärna.

Vi brinner för att hitta de bästa uppdragen för våra konsulter och vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor. Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav, då större delen av våra kunder har koncernspråk svenska.

Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång.

För frågor och glada tillrop ring Helena Bragée, Kontorschef i Göteborg och Borås, 0734 213316 eller kontakta Helena via e-post; helena.bragee@purplescout.se

Detta uppdrag innebär arbete i Göteborg

Tjänster i Borås

Senior Systemutvecklare

Vem är du och vad kommer du syssla med om dagarna? Vi söker efter dig som andas, äter, pratar, ja till och med drömmer om .Net. Är du en hejare på att hitta nya lösningar och arbeta proaktivt? Då är denna tjänst absolut något för dig.

Vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet inom .NET utveckling, har du dessutom jobbat med affärssystem som t.ex. Navision, Dynamics, SAP och IFS är detta meriterande. Erfarenhet från arbete inom bank är värt en extra stjärna. Vi förstår att du kanske inte har allt vi söker efter, men har du erfarenhet kommer vi att göra vågen.

I det här uppdraget kommer du att få arbeta med många olika tekniker, så som det är för de flesta dotnettare. Du bör ha koll på merparten och vara vass på några utav dessa tekniker: C#, .NET Core, MS SQL, Git, .NET Standard, ASP.net, Angular, React, Vue, Linux, Azure, Microservices, AWS, Google Cloud, Team Foundations Server, Agile och Scrum.

Hos oss jobbar fantastiska utvecklare som kan och vill trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, AR och VR, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat AWS-team igång.

Vi brinner för att hitta de bästa uppdragen för våra konsulter och vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor. Vi lovar att hitta ett uppdrag där du kan utvecklas och bli bättre för varje dag, samtidigt som du har kul på jobbet. Det är nämligen ett av våra ledord. Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav, då större delen av våra kunder har koncernspråk svenska.

Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång.

För frågor och glada tillrop ring Helena Bragée, Kontorschef i Göteborg och Borås, 0734 213316 eller kontakta Helena via e-post; helena.bragee@purplescout.se

Detta uppdrag innebär arbete i Borås

Är du underkonsult och vill hitta nya uppdrag?

Vi kan hjälpa dig hitta de uppdrag som passar just dig. Kontakta då våra konsultchefer  via mail eller så skickar du omedelbums in ditt CV här längst ned och skriver något oemotståndligt bra om dig själv.

Malmö, Helena Bendz helena.bendz@purplescout.se

Borås och Göteborg, Helena Bragée helena.bragee@purplescout.se

 

Skicka en ansökan

Om du inte hittar en tjänst som passar dig, så kanske du ändå passar oss… Skicka in en spontanansökan eller ditt CV och bli lila snabbare än en gasell springer över savannen.

  CV

  Pin It on Pinterest