För att möta efterfrågan inom programmering och utveckling öppnar Purple Scout nytt kontor i Växjö. I en omvälvande tid fokuserar man på tillväxt genom nyetablering och rekrytering, i linje med företagets tillväxtplan.

Pierre Olsson Kruse är ny Affärsutvecklare på Purple Scout och först på plats i Växjö. Hans fokus ligger i att bygga upp kundrelationer samt att rekrytera nya medarbetare. Pierre kommer senast från en roll som Utvecklare på Purple Scout, och är efter sin föräldraledighet tillbaka för att jobba vidare med Affärsutveckling.

– Det känns otroligt kul att företaget gör den här satsningen, jag är glad och stolt över att de satsar på mig som Affärsutvecklare här i Växjö. Pierre berättar att planen är attrekrytera minst 10 nya medarbetare under kommande år.

 

– Etableringen ger oss goda möjligheter att fortsätta växa, och med vårt nya säljteam på plats kan vi växla upp befintliga kundrelationer, samt välkomna nya kunder i regionen, avslutar Johan.

Med en tydlig vision har Purple Scout stort förtroende hos sina kunder och sina medarbetare. Vi löser problem med programmering, vi attraherar de bästa konsulterna på grund av våra värderingar och därmed kan vi erbjuda våra kunder den bästa lösningen, avslutar Pierre.

 

– Purple Scout har som ambition att växa snabbt, vi ser Växjö som en mycket spännande region säger bolagets VD, Johan Strömhage. Det sägs ju att Växjö kallas för Smålands Silicon Valley och Sveriges hetaste IT-stad, så vi ser verkligen en stor potential här. Samt är det geografiska läget och närheten till bl.a. Kalmar, Ljungby och Älmhult viktigt.

Om Purple Scout

Purple Scout är ett konsultföretag specialiserade inom programmering och utveckling. Vi erbjuder lösningar och konsulter för att möjliggöra kundens digitala transformation. Vi är cirka 60 anställda med huvudkontor i Malmö. Vi finns även i Göteborg, Borås, Växjö och Köpenhamn. 

För mer information, kontakta:

Pierre Olsson Kruse, Affärsutvecklare, Purple Scout
E-post: pierre.olsson.kruse@purplescout.se
Mobil: 0709 49 95 07

Sanja Krantz, Kommunikationsansvarig, Purple Scout
E-post: sanja.krantz@purplescout.se
Mobil: 0732 05 14 03

Johan Strömhage, VD, Purple Scout
E-post: johan.stromhage@purplescout.se
Mobil: 0733 22 90 02

Pin It on Pinterest

Share This