Jonas Hamrén ny Affärsutvecklare på Purple Scout

I en tid av förändringar ökar behovet av digitalisering. För att möta och driva utvecklingen har vi rekryterat Jonas Hamrén som en del i vår satsning att hjälpa kunder hitta lösningar för att möjliggöra och driva sin digitala transformation.

Jonas Hamrén är ny Affärsutvecklare på Purple Scout. Jonas kommer senast från en roll som Business Manager på Sigma där han har varit med och byggt upp Sigmas underkonsultnätverk A Society. Nu är han med för att jobba vidare och utveckla ännu fler starka och framgångsrika kundrelationer.

Purple Scouts VD, Johan Strömhage, berättar att nyrekryteringen går i linje med bolagets strategi att öka tillväxten och närvaron i Göteborg, Borås och Växjö. 

– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Jonas. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen och förståelse för kundens behov, ett fantastiskt driv och engagemang samt ett enormt stort nätverk, vilket jag tror vi kommer ha stor nytta av. På Purple Scout är vi flexibla och framåtlutade och med Jonas energi och kompetens ser jag möjligheterna med att växa och utveckla affären i Göteborg, Borås och Växjö.

En stor del av framgångarna på Purple Scout är våra anställda, vi attraherar de bästa konsulterna på grund av våra värderingar och därmed kan vi erbjuda våra kunder den bästa lösningen. Vi älskar förändringar och att hjälpa våra kunder, det är en del av vår kultur avslutar Johan Strömhage.

– Jag ser en fantastisk resa framför oss, fortsätter Jonas. På Purple Scout kommer jag ha ansvaret för utbyggnaden av vårt partnernätverk som är ett komplement till vår egen konsultaffär, samt att utveckla den befintliga affären tillsammans med vår Göteborgschef Helena Bragée. Purple Scout har ett komplett erbjudande och jag tycker att det ska bli enormt roligt att få hjälpa våra kunder hitta de bästa lösningarna inom programmering och utveckling.

Om Purple Scout

Purple Scout är ett konsultföretag specialiserade inom programmering och utveckling. Vi erbjuder lösningar och konsulter för att möjliggöra kundens digitala transformation. Vi är cirka 60 anställda med huvudkontor i Malmö. Vi finns även i Göteborg, Borås och Köpenhamn och i september öppnar vi upp ett nytt kontor i Växjö.

För mer information, kontakta:

Sanja Krantz, Kommunikationsansvarig, Purple Scout
E-post: sanja.krantz@purplescout.se
Mobil: 0732 05 14 03

Jonas Hamrén, Affärsutvecklare, Purple Scout
E-post: jonas.hamren@purplescout.se
Mobil: 0703 79 15 20

Helena Bragée, Kontorschef Göteborg och Borås, Purple Scout
E-post: helena.bragee@purplescout.se
Mobil: 0734 21 33 16

Johan Strömhage, VD, Purple Scout
E-post: johan.stromhage@purplescout.se
Mobil: 0733 22 90 02

Pin It on Pinterest

Share This