DevOps

På Purple Scout vet vi att DevOps framför allt handlar om att få ert team att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål, som en sammansvetsad organisation.

Vårt erfarna DevOps-team vill inte sälja på våra kunder några onödiga, komplicerade och dyra verktygslösningar. Det kommer förmodligen bara att komplicera ert liv istället för att lösa ens hälften av era befintliga problem.

Det är en utmaning att erbjuda standardiserade, repeterbara och tillförlitliga processer som fungerar lika bra på alla olika avdelningar på ett och samma företag. Men det är där våra DevOps-experter kommer in i bilden.

Dom är skickliga på att identifiera vad just ert företag behöver genom att djupintervjua varje enskild person i er produktutvecklingscykel. Utifrån intervjuerna ger vårt DevOps-team er anpassade tips och råd för hur ni kommer igång med ert DevOps-arbete. Vårt mål är att se till att ert team kontinuerligt levererar mjukvara och lättsamt kan anpassa er till marknadens krav.

Vi tror att DevOps är ett absolut måste i varje agilt team, och vi finns här för att hjälpa er med:

  • kontinuerlig integration
  • kontinuerlig testning
  • kontinuerlig leverans
  • kontinuerlig övervakning

Vårt DevOps-teams favoritverktyg – olika tekniker.

Lila moln-migrering

Oavsett om du behöver ett team för att arbeta med ett Cloud Migration-projekt eller bara behöver rådgivning om Cloud Computing lokalt på plats med hjälp av Kubernetes, så finns vi tillgängliga för att hjälpa dig att flytta dina tjänster till molnet. Vi är officiell AWS-partner och stora Kubernetes-fan.

Pin It on Pinterest